Personal Coaching

Coaching (Top)leidinggevenden
Tree_RootsNaast inzicht, kennis en vaardigheden hebben (top)leidinggevenden vaak behoefte aan een uitlaatklep buiten de organisatie. Juist voor deze mensen is ‘coaching’ in het leven geroepen. Bij LERO Corporate Communication biedt Dr. Rubya Maduro de (top)leidinggevende de ruimte om op hoog niveau te sparren. Met haar jarenlange ervaring als senior trainer en consultant biedt zij een luisterende oor en ondersteunt zij de leidinggevende op een interactieve wijze bij:

  • het plaatsen van situaties in het juiste perspectief;
  • het bedenken van creatieve oplossingen;
  • het maken van de juiste beslissingen.

Waar nodig worden vaardigheden aangereikt voor de optimale aanpak van moeilijke situaties. Of wordt de ruimte voor persoonlijke groei verder verkend. Integriteit en vertrouwen staan voorop in deze contacten. De (top)leidinggevende kan zichzelf zijn in een beschermde omgeving. Hij/zij herstelt zijn/haar kracht en kan weer verder in zijn/haar publieke functie.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Coaching medewerkers
Medewerkers zitten soms met knelpunten die niet aangepakt kunnen worden door hun leidinggevende of iemand van de personeelsafdeling. Verschillende oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen. Soms botert het gewoonweg niet tussen de partijen. Of vreest de medewerker intimidatie of geroddel door de leidinggevende. In een kleinschalige maatschappij kunnen ook verschillende andere oorzaken een rol spelen bij het delen van persoonlijke informatie en gevoelens: familieverbanden, intieme relaties, andere rolverdeling buiten het werk, etc. Een externe coach is in zulke situaties de perfecte oplossing.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

KOOP HET BOEK

Leidinggeven aan kwaliteit in de dienstverlening

meer info

SCHRIJF U IN voor onze mailinglijst

* indicates required