Vol overgave bogen deelnemers uit verschillende bedrijven op Curaçao en Bonaire zich over de materie Time Management. Dat gebeurde op 8 maart 2016. Onder begeleiding van Dr. Rubya Maduro kregen ze vanuit verschillende invalshoeken kennis, inzicht en vaardigheden aangereikt voor efficiënt(er) management van de verplichtingen in hun leven opdat genoeg ‘quality time’ overblijft voor de leuke dingen ‘that let their hearts sing’.

Verlicht verlieten zij de trainingsruimte van het Avila Beach Hotel op Curacao aan het einde van de workshop. Met een gereedschapskist vol vaardigheden om beter te kunnen omgaan met alle interne en externe ‘stormen’.

time mngt 8 mrt 009 time mngt 8 mrt 003 time mngt 8 mrt 008

Bent u geinteresseerd in upgrading van uw persoonlijke vaardigheden? Of in upgrading van de vaardigheden van uw medewerkers? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.